A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбулися збори в Шестовицькому старостинському окрузі Киїнської сільської об’єднаної територіальної громади

Дата: 06.02.2020 16:45
Кількість переглядів: 711

Відбулися збори в Шестовицькому старостинському окрузі Киїнської сільської обєднаної територіальної громади

У Киїнській сільській ОТГ розпочали підбивати підсумки 2019 року.

6 лютого поточного року в приміщенні Шестовицького будинку культури відбулись збори представників територіальної громади Шестовицького старостинського округу Киїнської сільської об’єднаної територіальної громади.

У заході брали участь Киїнський сільський голова ОТГ Соколенко Юрій Олександрович, в.о.голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолій Кругол, депутат Чернігівської районної ради Лугіна Сергій Миколайович, генеральний директор КНП «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» – Куниця Віктор Михайлович, завідуючий ортопедичним відділенням КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» Володимир Андросов, дільничий офіцер поліції ЧРВП ЧВП в Чернігівській області – Бойко Микола Андрійович, керівники підприємств та установ, що розташовані на території громади та інші.

Фото без опису

Присутні заслухали звіт в.о. старости Сергія Медведєва про роботу Шестовицького старостинського округу Киїнської сільської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік. У своєму виступі в.о. старости акцентував увагу на завданнях і проблемах села Шестовиця та окреслив плани та напрямки роботи на 2020 рік. Зі звітом за 2019 рік також виступили голова первинної ветеранської організації с. Шестовиця – Сірик Ольга Григорівна, директор Шестовицького будинку культури – Мовчан Тетяна Миколаївна та дільничний офіцер поліції сектору превенції Чернігівського РВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області – Бойко Микола Анатолійович.

Учасниками заходу були заслухані всі питання, які визначені порядком денним зборів та обговорені з представниками територіальної громади с. Шестовиця. Місцевих жителів турбували питання створення місцевого похоронного бюро, благоустрій кладовища, відновлення електропостачання до пристосованого приміщення місцевої церкви, використання земельних ділянок (паїв), будівництво скважини та інше.

Рішенням зборів громадян встановлено і затверджено розміри зборів по селу Шестовиця, які сплачуватимуся на засадах добровільного самооподаткування у 2020 році.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Перед присутніми виступив в.о. голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, який зупинився на особливостях процесу реформування вторинної ланки медицини та завершення процесів децентралізації в районі.

Жителі села Шестовиця мали можливість поспілкуватись з присутніми на зборах, в.о.голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолієм Круголом та іншими запрошеними гостями на заході та отримати відповіді на поставлені запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь