Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

З Днем села, люба Киїнка!!!

Дата: 18.09.2020 19:28
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

Дорогі жителі та гості села Киїнка!

Прийміть найщиріші вітання з Днем села та визволенням Киїнки

від нацизму у Другій світовій війні.

День народження села – це особливе свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особливі слова привітання, вам, дорогі ветерани! Саме ви пережили страшні воєнні роки та принесли мир на рідну землю. Ви приклад для нинішніх поколінь, як треба любити життя, боротися за свободу та йти до наміченої мети.

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного села тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з їїенергією і бажаннямбудувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого села і всієї України.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває неоголошена війна на сході країни й боротьба з пандемією коронавірусу, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого села і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток нашої територіальної громади.

Дуже приємно відзначити, що наше село стало чистішим і охайнішим і завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок і підприємств. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім, своє село.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Хочу зазначити, що за період роботи нашої команди жодного разу ми не завершували фінансовий рік з боргами.

Робота сільської ради направлена в першу чергу на те, щоб всі об’єкти, заклади і установи функціонували, працівники бюджетної та соціальної сфери вчасно отримували заробітну плату. Мені приємно зазначити, що громада живе і працює повноцінно.

Ми розвиваємо усі сфери життєдіяльності села – будуємо і ремонтуємо дороги, осучаснюємо заклади медицини, розвиваємо освіту, спорт та культуру. Особливу увагу приділяємо молодому поколінню, бо саме їм – цілеспрямованим, перспективним та освіченим, визначати подальшу долю України.

Дорогі киїнці!

Ми звикли святкувати день народження села з концертами, розвагами, атракціонами і масовим гулянням, але карантин, спричинений коронавірусом, вніс свої корективи. Тому святкування доведеться відтермінувати. Але воно відбудеться обов`язково.

Від імені депутатів, виконавчого комітету, від імені всіх працівників сільської ради та від себе особисто вітаю всіх з Днем села і бажаю злагоди, добробуту і процвітання, здоров’я, довголіття, родинного тепла і щастя кожній родині, щоб дзвеніла тут пісня крилата, гули новосілля, весілля, родини і радості й щастя було у вас багато. Щоб кожному з вас посміхалася доля, Господь дарував наснагу і сили, щоб ви проживали у дружньому колі і працею славили ваші родини.

 

Любіть і бережіть свій дім, свою маленьку Батьківщину.

З повагою – сільський голова Юрій Соколенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь