Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Як Киїнська громада готується до нового навчального року

Дата: 18.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 305

Сьогодні, 18 серпня, перший заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Лариса Юрченко відвідала Киїнський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Костянтина Светенка Киїнської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Разом із Киїнським сільським головою Андрієм Головачем вона ознайомилася з ходом підготовки до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. Повністю відремонтовано та підготовлено до навчального року 20 кабінетів. Для Нової Української Школи закуплено меблі, ноутбуки, оргтехніка та інше обладнання. На даний час тривають роботи по заміні вікон у актовій залі. Особлива увага приділяється облаштуванню їдальні: встановлено нову плиту та сучасне обладнання з нержавіючої сталі.

Фото без опису

Під час поїздки Лариса Юрченко зустрілася з керівниками закладів освіти (у т.ч. дошкільної) та вивчила стан вакцинації педагогічних працівників і технічного персоналу. Обговорили шляхи активізації роботи з імунізації. Станом на сьогодні із 49 педагогічних працівників Киїнського опорного ЗЗСО провакциновано лише 8, у Трисвятськослобідському ЗЗСО з 27 педагогів провакциновано 6, у Киїнському закладі дошкільної освіти ясла-садок «Малятко» з 12 педпрацівників отрималищеплення 5. Детально обговорили ситуацію по кожному закладу.

Нагадуємо, що вакцинуватися можуть всі бажаючі у Киїнській амбулаторії ЗПСМ за адресою с. Киїнка, вул. Перемоги, 32/1. Вакцинація проводиться вакциною AstraZeneca з понеділка по п'ятницю з 09.00 до 14.00, субота з 09.00 до 12.00. Запис за телефоном 68-03-60.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь