A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Проєкти рішень

Дата: 10.08.2021 09:40
Кількість переглядів: 832

1. Звіт сільського голови про виконання Програми соціально-економічного розвитку Киїнської територіальної громади за І півріччя 2021 року

2. Про внесення змін до рішення Киїнської сільської ради від 24 грудня 2020 року «Про сільський  бюджет на 2021 рік», у редакції 16 лютого 2021 року, 12 травня 2021 року, 14 липня 2021 року

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

3. Про внесення змін до штатного розпису закладів культури Киїнської сільської ради

4. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету, прийнятих в міжсесійний період

5. Про продовження терміну дії генеральних планів в складі проекту планування і забудови населених пунктів.

6. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у постійне користування земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства Службі автомобільних доріг у Чернігівській області.

7. Про припинення права користування земельною ділянкою Бобильова Сергія Олексійовича.

8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Романенку Віталію Семеновичу.

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Романенку Денису Віталійовичу.

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства малолітньому Дейнека Кирилу Миколайовичу.

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговання житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Журахову Олексію Васильовичу.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Морзеву Сергію Миколайовичу.

13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Морзєвій Валентині Іванівні.

14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства неповнолітньому Морзєву Назару Сергійовичу.

15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Морщаку Георгію Олександровичу.

16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Морщаку Олександру Івановичу.

17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Петуховій Наталії Юріївні.

18. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Летязі  В’ячеславу Сергійовичу.

19. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Ященко Світлані Петрівні.

20. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Ткачову Павлу Олександровичу.

21. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Мігрін Владиславу Вікторовичу.

22. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Гаркуші Віктору Михайловичу.

23. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Скибі Валентину Миколайовичу.

24. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Педоричу Віталію Миколайовичу.

25. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва Сухобоку Юрію Валерійовичу.

26. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Омельяненко Миколі Олександровичу.

27. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гладковській Любові Олексіївні.

28. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Никитенко Наталії Миколаївні.

29. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Загладі Наталії Юріївні.

30. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Вітюк Олені Леонідівні.

31. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Мойсеєнку Олександру Юрійовичу.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та про передачу земельної ділянки  у власність Бельській Валентині Федорівні.

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та про передачу земельної ділянки  у власність Панченку Анатолію Івановичу.

34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та про передачу земельної ділянки  у власність Красноперовій Ніні Володимирівні.

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Федорченку Богдану Олександровичу.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Рябкову Андрію Сергійовичу.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Нікитенко Олені Олександрівні.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Чечелю Віктору Олексійовичу.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Угошиній Олені Анатоліївні.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Вернигорі Тамарі Костянтинівні.

41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Гаркуші Андрію Сергійовичу.

42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Смоленко Валентині Миколаївні.

43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Чернобаю Володимиру Олександровичу.

44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  Черняку Віталію Михайловичу.

45. Про надання дозволу на розроблення технічної документації ії землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кияшко Геннадію Володимировичу

46. Про надання дозволу на розроблення технічної документації ії землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Миклаш Людмилі Володимирівні.

47. Про надання дозволу на розроблення технічної документації ії землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Штупун Наталії Михайлівні.

48. Про надання дозволу на розроблення технічної документації ії землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Корзун Ніні Василівні.

49. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва Зубель Дмитру Юрійовичу.

50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваних земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) СФГ «Лан».

51. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна для придбання у власність ТОВ «Північ Будресурс».

52. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки ТОВ «Імперіал».

53. Про розгляд заяви Пилипенка Василя Миколайовича про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

54. Про розгляд заяви Тевкун Ірини Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

55. Про розгляд заяви Вовка Євгена Вікторовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

56. Про надання земельної ділянки земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Власенку Вололодимиру Володимировичу.

57. Про внесення змін до договорів оренди на неуспадковані земельні частки (паї), що перебувають в оренді ТОВ «Агрофірма «Іванівка АГ».

58. Про внесення змін до договорів оренди на неуспадковані земельні частки (паї), що перебувають в оренді ТОВ «Агрофірма «Іванівка АГ».

59. Про припинення дії договорів оренди землі (оренди невитребуваних земельних часток (паїв).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь