A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ДЕРЖАВНА ДОТАЦІЯ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї

Дата: 09.09.2021 12:24
Кількість переглядів: 244

 

          Киїнська сільська рада доводить до відому  фізичних  осіб  та суб’єктів  господарювання, які є власниками  бджолосімей, що вони  мають право на отримання  дотації  з державного бюджету.

          Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 (зі змінами) затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції. Одним з напрямом державної підтримки на 2021 рік є дотація за наявні бджолосім’ї, яка надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 грн на бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації становить 60 000 грн одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання подають до 1 жовтня поточного року такі документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання);

- копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

- копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

- копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті) (фізичні особи);

- копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);

-довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи -підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

Для нарахування дотації за бджолосім’ї суб’єктам господарювання, які є юридичними особами, дотація нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена ветеринарно-санітарним паспортом пасіки.

Для нарахування дотації за бджолосім’ї фізичним особам та фізичним особам - підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, дотація нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у ветеринарно-санітарному паспорті пасіки, обстеження якої було проведено Держпродспоживслужбою у поточному році.

Документи, подані не в повному обсязі та оформлені з порушенням вимог законодавства, будуть повернуті протягом п’яти робочих днів.

Для  отримання дотації необхідно  подати пакет документів  до 1 жовтня 2021 року до виконкому Киїнської сільської ради, за адресою: с. Киїнка, вул.Перемоги, 30

Для довідок звертатися за телефоном: 68-22-66.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь