A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ІСТОРІЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 01.12.2021 16:09
Кількість переглядів: 360

 Фото без описуФото без опису                      

 Медсестра Валерія Ніколенко: «Я – щаслива, бо маю роботу, яку дуже люблю!» 

Знайомтеся, це – медична сестра сільської школи Валерія Ніколенко. За фахом – фельдшерка, проживає в Чернігові й до своїх маленьких і старших пацієнтів приїздить у Киїнку з міста. У місцевому навчальному закладі її радо зустрів педагогічний колектив. Неабияк задоволені появі такої фахівчині й батьки. А діти… Діти з першого дня щиро полюбили Валерію за її добре серце, привітне слово, посмішку. Інколи учні навіть прибігають до неї в кабінет на перервах, а також після уроків. Просто, щоб привітатися та розповісти про своє здоров’я. Валерія Ніколенко каже, що й досі не вірить, що має роботу, про яку мріяла все життя!

  • Після закінчення Ніжинського медичного коледжу я працювала медичною сестрою, – розповідає про себе Валерія. – І, знаєте, упродовж свого дев’ятирічного трудового стажу доводилося працювати навіть продавчинею продовольчих товарів. Коли ж залишилася без роботи звернулась за допомогою до Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Тут я отримала повний спектр соціальних послуг, зокрема з питань працевлаштування. На обліку в службі зайнятості перебувала близько п’яти місяців. І ось одного дня моя доля змінилися.

Якось директорка Філії Ірина Некрасова відвідувала Киїнський опорний заклад ЗСО І-III .  імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради Чернігівського району і під час спілкування з його очільницею Ніною Шолох з’ясувалось, що школі потрібна медична сестра. Приїхавши на робоче місце, Ірина Некрасова одразу взялася підбирати кваліфікованих претендентів на посаду шкільної медичної сестри згідно з замовленням роботодавця. 

Однією з претенденток була Валерія Ніколенко. Вона залюбки погодилась відвідати навчальний заклад, а після вдалої співбесіди з директоркою Ніною Шолох  відразу працевлаштувалась медичною сестрою в Киїнську школу.

Вже минуло майже вісім місяців, як Валерія працює і надає кваліфіковану медичну допомогу школярам. За словами Ніни Шолох, роботою медичної сестри вона задоволена.  

А головна мета служби зайнятості – це і є вдало підібрані кадри. Найбільше ж надбання – коли люди працюють тривалий час і щасливі від того! Історія працевлаштування Валерії Ніколенко – цьому яскравий приклад.

 

ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ФІЛІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь