A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Увага! Конкурс статей "Вікіпедія для школи"!

Дата: 09.12.2021 15:21
Кількість переглядів: 195

Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних учителів, університетських викладачів і всіх охочих.

Вікіпедія — це не перешкода вчителю, а інструмент, який може бути дуже корисним у навчальному процесі, якщо його використовувати правильно. Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, ГО «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».

Конкурсні категорії конкурсу в 2021-2022 році: всесвітня історія, географія, зарубіжна література, інформатика, історія України, математика, українська література, українська мова та фізика. Цьогоріч конкурс уперше пройде не лише у Вікіпедії, а й у сестринському вікіпроєкті — Вікіцитатах.

Для участі в конкурсі потрібно зареєструватися в українській Вікіпедії і заповнити анкету. У період з 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 потрібно створити чи поліпшити статті зі списку пропонованих статей. За результатами оцінювання журі організатори нагородять переможців цінними призами, а всі активні учасники зможуть отримати сертифікати участі та пам’ятні сувеніри. Детальніше про ці та інші умови конкурсу — на сайті shkola.wikimedia.org.ua

У четвер 9 грудня, вівторок 11 січня та четвер 10 лютого ГО «Вікімедіа Україна» проведе навчальні вебінари з основ редагування Вікіпедії, також заплановані сесії відповідей на запитання учасників для педагогів та всіх охочих взяти участь у конкурсі. Реєстрація на події за посиланням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь