A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Здійснені профілактичні заходи

Дата: 12.08.2022 13:50
Кількість переглядів: 241

Протягом тижня Службою у справах дітей Киїнської сільської ради здійснений ряд профілактичних заходів, якими охоплені села Киїнка, Трисвятська Слобода, Жавинка, Павлівка та Шестовиця. Традиційно до роботи залучена уповноважена особа із надання соціальних послуг та представники Міжнародної громадської організації «Лайф Інтернешнл».

Перевірені умови проживання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, відвідані опікунські родини з метою контролю над виконанням своїх обов’язків опікунами щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Під час здійснення рейду не виявлено дітей, що опинилися без батьківського піклування, але з’ясувалося, що внаслідок зловживання алкогольними напоями деяких батьків призводить до  недогляду за дітьми. Горе-батькам рекомендовано утриматися від вживання спиртних напоїв та попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків, вказано термін на виправлення та створення належних умов проживання для дітей. 

Під час проведення заходу з’ясували потреби та проблеми родин з дітьми, які постраждали внаслідок проведення воєнних дій на території нашої громади. Представниками благодійної організації надана гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів усім відвіданим родинам.

Варто зазначити, що діти, які потребують соціального захисту, завжди перебувають під пильним контролем керівництва громади та держави загалом.

            За інформацією служби у справах дітей Киїнської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь