A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Розіграш подарунка до 4-ї річниці створення Чернігівського обласного ТЦК та СП

Дата: 27.12.2022 09:39
Кількість переглядів: 129

Шановні друзі, незабаром Чернігівський обласний ТЦК та СП відзначатиме свою 4-ту річницю з дня створення*! З цієї нагоди керівництво Чернігівського обласного ТЦК та СП оголошує розіграш портативної колонки серед своїх підписників! 

Умови розіграшу: 

- бути підписаним на офіційну сторінку Чернігівського обласного ТЦК та СП у Фейсбуці (посилання: https://cutt.ly/N0tSg0f);
- лайкнути цю публікацію - https://cutt.ly/80ha3x3 (поставити саме "палець догори"👍) та зробити її репост (поширити) на особистій сторінці; 
- написати під цією публікацією будь-який коментар (як варіант, можна залишити слова вдячності та побажання для українських захисників, які зараз мужньо захищають нас від ворожих військ);

Розіграш триватиме з 10:00 13.12.2022 по 10:00 27.12.2022. Після цього коментарі під публікацією закриються і розпочнеться визначення переможця розіграшу за допомогою рандомайзера. 

Важливо! Сторінки учасників розіграшу мають бути відкритими, аби після визначення переможця ми змогли зв'язатися з ним та особисто перевірити виконання усіх зазначених вище умов! 

Відео-звіт з визначенням переможця розіграшу буде опублікований згодом.

Не втрачайте можливості отримати приємний подарунок та порадувати себе чи близьких! 

*У період з серпня 2017-го по січень 2018-го років в Україні було проведено експеримент щодо майбутньої роботи територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки України. Першими успішно реформованими стали Чернігівський обласний та Козелецький районний військкомати, у яких було вдало реалізовано реформування військових комісаріатів від адміністративно-примусових до рекрутингових та соціально-сервісних. Вище керівництво ЗС України підтвердило ефективність експерименту, що дало повштох на подальше реформуання військкоматів Чернігівщини у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Нарешті, 28 грудня 2018 року було офіційно підписано наказ №1 «Про організацію діловодства в Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на 2019 календарний рік», а 28 грудня стало днем заснування Чернігівського обласного ТЦК та СП разом з відповідними міським та районними територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь