A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про партнерство, взаємовигідну співпрацю та можливості йшлось на зустрічі з представниками місцевого бізнесу

Дата: 01.05.2023 16:40
Кількість переглядів: 118

Зокрема, представники Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості розповіли про надання послуг роботодавцям в умовах воєнного стану.


Зазначалося, що Служба зайнятості цьогоріч реалізує низку активних програм, спрямованих на створення нових і збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення ефективної зайнятості населення. Зокрема, шляхом надання фінансової підтримки роботодавцям. Мета цих програм – забезпечити людей роботою і полегшити роботодавцю навантаження на фонд оплати праці.

Розповіли, як нові компенсаційні виплати можуть отримати роботодавці, зокрема компенсацію фактичних витрат у розмірі ЄСВ, компенсацію 50% фактичних витрат на оплату праці. Сума таких виплат – від 2948 до 6700 грн на місяць за одного працевлаштованого.

Також служба зайнятості пропонує перепідготовку або підвищення кваліфікації працівників, котрі належать до певних категорій, зокрема віком старше 45 років, шляхом отримання ваучера. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

Із присутніми спілкувалися: сільський голова Андрій ГОЛОВАЧ,  в.о. директора Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості  Світлана СЕРБ, консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Людмила НІКОЛЬСЬКА.

Фото без опису

Обласна служба зайнятості продовжить і далі знайомити роботодавців з активними програмами зайнятості.
 

Також,  на зустрічі були присутні представники АТ «Ощадбанк» Альона КУГАЧ  – керуюча центральним відділенням та Наталія МАЛЕСОВА – начальник відділу ММСБ, які розповіли про практичну складову роботи з програмами «є-РОБОТА» та державними кредитними програмами.

Фото без опису

 

Крім того, Наталія АПАНАСКО, голова ГО «Асоціація демократичного розвитку» розповіла про грантові, недержавні програми для розвитку малого та середнього бізнесу.

Фото без опису


За детальною інформацією щодо послуг служби зайнятості роботодавці можуть звертатися в Чернігівську філію Чернігівського обласного центру зайнятості за номерами телефону: (0462) 678834; (0462) 678839; (0462) 678840. Із актуальними програмами шукачі роботи або роботодавці можуть ознайомитися на офіційному сайті Чернігівського  ОЦЗ https://chg.dcz.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь