Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

Дата: 30.06.2023 10:03
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 №555, Киїнська сільська  рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 6,0000 га, кадастровий номер 7425589700:03:000:5653, яка розташована на території Шестовицького старостинського округу за межами с. Шестовиця в адміністративних межах Киїнської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з земель «01.03 для ведення особистого селянського господарства» на землі «11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», визначення містобудівних умов та обмежень земельної ділянки та будівництва підприємства з комплектації промислових виробів.»

 

Підстава для розроблення: Рішення 12 сесії VІІI скликання Киїнської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області від 05.08.2022р. «Про розробку детального плану теріторії земельної ділянки за межами села Шетовиця»

 

Замовник містобудівної документації: Киїнська сільська рада

 

Розробник містобудівної документації: ФОП «Солошенко С.Г.» (15558, смт. Гончарівське, Чернігівського району, вул. Танкістів-Зірка, корп. 1, кв. 104 тел. 050-995-34-21, сертифікат архітектора АА № 004642).

 

Громадські слухання відбудуться 07 липня 2023 року о 16 год. 00 хв. за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Шестовиця, вул. Перемоги, 40.

 

Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитись за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Шестовиця, вул. Шевченка, 2 (адміністративне приміщення Шестовицького старастинського округу). З додатковими питання звертатися до старости с. Шестовиця – Медведєва Сергія Володимировича.

 

Пропозиції та зауваження приймаються в Киїнській сільській раді, за адресою: с. Киїнка, вул. Перемоги, 30, в робочий час з 8:00 по 17:00 понеділок – п’ятниця. Особа замовника розроблення містобудівної документації,  відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – завідувач сектору архітектури, містобудування та ЖКГ Киїнської сільської ради – Клименко Роман Григорович, робочий телефон – 0462-68-02-31.

Детальний план території земельної ділянки площею 6,0000 га, кадастровий номер 7425589700:03:000:5653, яка розташована на території Шестовицького старостинського округу за межами с. Шестовиця в адміністративних межах Киїнської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з земель «01.03 для ведення особистого селянського господарства» на землі «11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», визначення містобудівних умов та обмежень земельної ділянки та будівництва підприємства з комплектації промислових виробів

 

Пояснювальна записка

Схема розташування

Існуючий стан

Проектний план

Транспорт

Інженерні мережі

Благоустрій

Використання землі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь