Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 19.01.2024 12:06
Кількість переглядів: 59

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Предмет закупівлі: Послуги з перевезення учнів (код ДК 021:2015 60130000-8 «Послуги спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирів»)

Обґрунтування доцільності закупівлі. На виконання вимог Закону України «Про освіту», згідно якого визначено, що осіб, які здобувають повну загальну середню освіту, проживають у сільській місцевості і потребують підвезення до закладу освіти і у зворотному напрямку, Замовник має забезпечити таким підвезенням за кошти місцевих бюджетів. Станом на поточну дату є потреба у закупівлі послуг з перевезення учнів на 2024 рік до Киїнського ліцею імені Костянтина Светенка з сусідніх населених пунктів, зокрема с. Гущин та с. Жавинка.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги закупівлі послуг визначено згідно потреб Замовника з урахуванням віддаленості населених пунктів, з яких буде здійснюватися підвіз учнів до навчального закладу.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні та якісні характеристики визначені з урахуванням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, затверджених Постановою КМУ від 02.12.2015 року №1001. Перевезення здійснюються за встановленим маршрутом і розкладом, з посадкою і висадкою дітей на передбачених маршрутом зупинках до місць навчання і додому. Організація перевезень дітей має здійснюватися у відповідності з діючими нормативно-правовими актами України із забезпечення безпеки дорожнього руху, перевезень пасажирів автобусами, зокрема Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільний транспорт» та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість визначена методом порівняння на підставі закупівельних цін попередніх закупівель. До цін попередніх закупівель застосовується коефіцієнт індексації, розрахований за допомогою калькулятора індексації на офіційному вебсайті Державної служби статистики України. Базисним місяцем, який застосовується для розрахунку коефіцієнта індексації, є місяць, наступний за місяцем укладання угоди у минулому періоді; коефіцієнт індексації розраховується відносно місяця, що передує місяцю, у якому здійснюється розрахунок очікуваної вартості. Очікувана вартість = 351937,00 грн. (з округленням до цілого числа).

Дана закупівля здійснюється у відповідності до норм Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». Враховуючи очікувану вартість закупівлі, 19 грудня 2023 року було оголошено відкриті торги за предметом закупівлі Послуги з перевезення учнів (код ДК 021:2015 60130000-8 «Послуги спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирів») на очікувану вартість 351937,00 грн., ідентифікатор закупівлі UA-2023-12-19-008286-a. Закупівля не відбулася – відмінено відкриті торги через неподання жодної тендерної пропозиції для участі у відкритих торгах у строк, установлений замовником.

Таким чином, дану закупівлю можна здійснити без застосування електронної системи закупівель згідно пп. 6 п. 13 Особливостей (відмінено відкриті торги через неподання жодної тендерної пропозиції для участі у відкритих торгах у строк, установлений замовником згідно з Особливостями, у тому числі за лотом).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь