A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбувся районний спортивний захід з кікбоксингу та футболу

Дата: 25.06.2021 18:40
Кількість переглядів: 666

25 червня на території Киїнської територіальної громади відбувся районний спортивний захід з кікбоксингу та футболу присвячений 25-ій річниці Конституції України серед учнів ЧР ДЮСШ ФСТ «Колос» юнаків та дівчат. Змагання проводились серед команд з Киїнської ТГ, Олишівської ТГ, Михайло-Коцюбинської ТГ та Новобілоуської ТГ з метою пропаганди фізичної культури і спорту серед сільських школярів, боротьби з негативними звичками, організації дозвілля шанувальників футболу та кікбоксингу.

Організатор заходу – директор ЧР ДЮСШ ФСТ «Колос» Ігор Хамко разом із заступником сільського голови Киїнської територіальної громади Віктором Нікітенком відкрили захід на урочистій лінійці на базі Киїнського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка.

Фото без опису

 

За підсумками змагань першість з кікбоксингу виборола команда Киїнської ТГ, здобувши 4 золоті медалі, а також срібні та бронзові. Маленькими призерами стали Процан Софія – 1 місце, Макаренко Сергій – 1 місце, Кушка Кирило – 1 місце та Стелюк Данило – 1 місце. Друге місце зайняла команда Олишівської ТГ, здобувши 3 золоті медалі. Третє загалькомандне місце виборола Новобілоуська ТГ з 2-ма золотими медалями.

Змагання з міні-футболу проходили на футбольному полі в селі Павлівка з гарним настроєм та палаючими променями сонця. В результаті команди розподілили місця так: 1 місце – Михайло-Коцюбинська ТГ, 2 місце – Киїнська ТГ, 3 місце – Новобілоуська ТГ, 5 місце – с. Снов’янка.

Директор ЧР ДЮСШ ФСТ «Колос» Ігор Хамко разом із сільським головою Киїнської ТГ Андрієм Головачем тренерами, заступником сільського голови Киїнської ТГ та тренерами команд привітали переможці, вручили дипломи, медалі та кубки за перемогу.

Отже, вітаємо наших маленьких призерів, бажаємо великих перемог, міцного здоров’я, гарного настрою та цікавих зустрічей. З ПЕРЕМОГОЮ нас та з Днем Конституції України!!!

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури та туризму

Киїнської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь