A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Взяли участь у фестивалі «Життя в стилі ЕКО»

Дата: 06.09.2021 15:19
Кількість переглядів: 404

 

 Здобувачі освіти Киїнської сільської ради взяли участь у щорічному екологічному фестивалі «Життя в стилі ЕКО», який відбувся 4 вересня 2021 року на території парку природи «Беремицьке» (Остерська громада Чернігівського району).

     Для учасників екофестивалю були організовані пізнавально-розважальні локації та заходи: «Містечко майстрів»; фотосушка «Будь ЕКО»; «Рекреаційний потенціал Чернігівщини»; екобібліотека та ековікторини; «Електротранспорт – екотранспорт майбутнього»; «Альтернативна енергетика»; «Зберігаємо та збільшуємо ліси Чернігівщини»; «Захисти екосистему»; «Допитливий ботанік», «Зелене місто майбутнього»; майстер-класи (плетіння з газетного паперу; створення екологічного постеру; орігамі «Червона книга України»; плетіння віників для підгодівлі тварин; «Флористичний марафон»; виготовлення еко-сувеніру «Равлик», еко-торбинок, паперової «англійської троянди», екобраслета дружби, екологічної дерев'яної іграшки); «Веселі старти»; арт-студія «Еко-аква-грим»; екскурсія парком природи «Беремицьке».

Також для учасників заходу була представлена концертна програма та польова кухня, на якій усіх бажаючих пригощали кулешем та фіточаєм.

      Мета заходу – виховання дбайливого ставлення до природи й ефективного використання її ресурсів, пропагування екологічних знань, екологічної і фізичної культури, здорового способу життя.

Діти отримали заряд позитивної енергії та пам'ятні подарунки: книжки, блокноти, ручки, торбинки та вироби, які самі зробили у ході програми.

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

культури та туризму Киїнської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь