A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Реалізація проєкту спрямованого на попередження зловживання наркотиками серед дітей та молоді

Дата: 03.02.2022 13:47
Кількість переглядів: 220

У Киїнській територіальній громаді громадська організація «Центр профілактики «Вибір» спільно з кафедрою соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Навчально-наукового інституту психології та соціальної роботи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, за підтримки Управління ООН з питань наркотиків та злочинності, розпочали реалізацію проєкту «Підсилення спроможності територіальних громад Чернігівської області в попередженні зловживання наркотиками серед дітей та молоді». Зазначений проєкт передбачає проведення профілактичної програми  «Вибір-5» в Киїнському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради.

Реалізацію програми здійснюватимуть: соціальний педагог Ковальова Наталія Петрівна та учениці 9-Б класу – Цуканова Марина і Медвідь Маргарита. Наразі вони засвоюють онлайн курс для тренерів з профілактики ризикованої поведінки серед дітей та особливості проведення профілактичної програми «Вибір – 5».

Наступним етапом програми є реалізація соціальних міні-проєктів, розроблених учнями-тренерами, в інтересах місцевої громади. За результатами проекту пропонується прийняття політики громади (правила поведінки, інструкції чи порядок) щодо профілактики тютюнопаління та вживання алкоголю мешканцями громади.

2 лютого 2022 р. розпочалася підготовка тренерів у межах проєкту "Посилення спроможності громад Чернігівської області у сфері профілактики вживання дітьми та молоддю психоактивних речовин"

В ході вебінару розбиралися з теоретичними засадами профілактики, окреслили фактори ризику та захисту, ефективні технології навчання та стилі засвоєння інформації.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь