A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Благодійний Фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій

Дата: 31.01.2024 09:27
Кількість переглядів: 80

Благодійний Фонд «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій

   БФ “Право на захист” – українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни, а також подолання наслідків вимушених переміщень, міграцій, війни, збройних конфліктів, стихійних лих та катастроф. Також, БФ “Право на захист” активно займається захистом прав дітей, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.
   Наразі БФ «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України.
   З метою проведення ефективного та результативного дослідження, яке покликане виявити нагальні потреби та довгострокові виклики для дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України БФ «Право на захист», здійснює пошук учасників опитування для розширення кола респондентів.
   Так, постановою Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 812 затверджено Типове положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб. Рада з питань внутрішньо переміщених осіб є консультативно-дорадчим органом при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній державній (військовій) адміністрації для участі у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.
  Відповіді респондентів допоможуть БФ “Право на захист” напрацювати рекомендації щодо вдосконалення існуючих механізмів захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій. Адже станом на сьогодні такі механізми є недієвими чи взагалі відсутні.
   Також висновки, сформульовані за результатами опитування, будуть надіслані до відповідних органів державної влади для їх врахування з метою покращення стану захисту та підтримки постраждалих дітей.
   За результатами опитування БФ “Право на захист” буде використовувати лише знеособлені та узагальнені дані, а зв'язок між наданими відповідями та особою конкретного респондента неможливо буде простежити. Жодні персональні дані не передаватимуться третім особам, а результати опитування аналізуватимуться анонімно та використовуватимуться з урахуванням вимог конфіденційності.
   Анкета для опитування за посиланнямhttps://cutt.ly/gws55ExZ
  У випадку потреби у додатковій інформації або виникнення запитань, просимо звертатись до Олега Луціва (тел. +38 (050) 183 46 32, e-mail: ol.lutsiv@r2p.org.ua)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь