Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення дезінфекції

Дата: 22.05.2020 15:59
Кількість переглядів: 531

З метою профілактики і боротьби з інфекціями, які спричинені корона вірусами, та на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 343 від 04.05.2020 р., щодо поступового виходу із карантину необхідно проводити наступні заходи:

Перед відкриттям салонів краси, перукарень, магазинів, яким дозволена оптова та роздрібна торгівля непродовольчими товарами, закладів побутового обслуговування населення, стоматології, лікувально-профілактичних установ, музеїв, істерико-культурних заповідників, спортивних клубів, бібліотек, аудиторів, адвокатів, нотаріусів, сервісів побутової техніки та закладів дошкільної освіти, обов’язково повинна бути проведена профілактична дезінфекція.

Проведення дезінфекції покладено, в тому числі, на установи Міністерства охорони здоров’я. Згідно наказу МОЗ України № 552 від 11.08.2014 р. до таких установ відноситься Чернігівський міжрайонний відділ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», який проводить даний вид роботи на договірній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь