Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: детально про оновлені тарифи на розподіл електроенергії

Дата: 13.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: детально про оновлені тарифи на розподіл електроенергії

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, збільшила тарифи на розподіл електроенергії у 2022 році для низки регіональних операторів системи розподілу (ОСР).

 

Переважна більшість юросіб-споживачів електроенергії, які співпрацюють з ТОВ «Чернігівгаз Збут», знаходяться на території Чернігівської області, де послуги з розподілу електроенергії надають два ОСР.

 

З січня поточного року вартість розподілу електричної енергії АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» зросла для споживачів 1-ої категорії на 37,61% до 244,61 грн/МВт-год (без урахування ПДВ), а споживачів 2-ої категорії - на 42,87% до 1 345,70 грн/МВт-год (без урахування ПДВ).

Нацрегулятор збільшив вартість тарифу для АТ «Укрзалізниця» на 16,81% – до 194,60 грн/МВт·год (без ПДВ) для 1 класу напруги, та на 15,15% – до 889,59 грн/МВт·год (без ПДВ) для 2 класу напруги.

 

Нові тарифи на розподіл електроенергії отримали ще низка Операторів системи розподілу, зокрема АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ». З повним переліком тарифів на послуги з розподілу електричної енергії, що діють з 01.01.2022 року, згідно з відповідними Постановами НКРЕКП, можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3Gu3ZxR 

 

Також НКРЕКП збільшила тариф оператора системи передачі НЕК «Укренерго» (на передачу електроенергії у 2022 році до 345,64 грн/МВт-год (без ПДВ) проти 293,93 грн/МВт-год у 2021 р.

 

Нагадаємо, що клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» можуть зекономити свій час та спростити ведення бухгалтерії, сплачуючи за послугу з постачання електроенергії та послугу з її розподілу за одним рахунком від компанії-постачальника. 

 

Більше інформації щодо послуг електропостачання можна отримати на офіційному сайті ТОВ “Чернігівгаз Збут» https://cngaszbut.com.ua/business за телефонами: а телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229)

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь