A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

До уваги абітурієнтів

Дата: 06.08.2022 18:09
Кількість переглядів: 178

Шановні абітурієнти!

Запрошуємо Вас на навчання до Національного університету «Чернігівська політехніка» 

за новою освітньою програмою «Аналітика суспільно-політичних процесів», 

спеціальність 033 Філософія

 

Відновлення територіальних громад в складних умовах війни потребує підготовки кадрів, які стануть конкурентоспроможними фахівцями у аналітиці суспільно-політичних процесів локального та глобального рівнів, у децентралізації та залученні ресурсів для відбудови громад.

Ви зможете здобути освіту з акцентом на соціогуманітарній, суспільно-політичній та експертно-аналітичній підготовці, що надасть можливість ефективно виконувати професійні завдання, організовувати соціогуманітарну діяльність в контексті післявоєнної розбудови нашої держави.

Освітню діяльність за програмою спрямовано на отримання знань з інноваційних соціогуманітарних технологій та їх застосування в соціально-гуманітарній та суспільно-політичній сферах. Освітньо-професійна програма «Аналітика суспільно-політичних процесів» забезпечується дисциплінами загальної підготовки (соціологія, історія України тощо), за вільним вибором студента (риторика, сучасні медіа, комунікаційний менеджмент й ін.), циклу професійної підготовки (аналітика соціогуманітарної сфери, інформаційно-аналітична діяльність, децентралізація та розвиток територіальних громад), а також такими дисциплінами вільного вибору, як технології політичного впливу, соціальне проєктування та фандрайзинг, організація роботи сучасної прес-служби тощо. 

Професійні навички зможете набути під час практики в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної адміністрації та інших установах – партнерах Національного університету «Чернігівська політехніка».

Ви навчитесь

  • визначати та формулювати ключові проблеми, пов’язані з розвитком об’єднаних територіальних громад, критично мислити при обґрунтуванні, прийнятті рішень та реалізації програм їх розвитку;

  • виконувати експертні, дорадчі й консультативні функції при аналізі та прогнозуванні суспільно-політичних процесів на місцевому, регіональному та глобальному рівні;

  • розробляти аналітичні документи, рекомендації та стратегії діяльності для суб’єктів суспільно-політичних процесів: політиків, об’єднаних територіальних громад, неурядових громадських організацій тощо.

Ви маєте можливість отримати сучасну, престижну професію: аналітик консолідованої інформації, експерт із суспільно-політичних питань, фахівець із зв’язків з громадськістю, прессекретар, консультант/експерт із суспільно-політичних питань (у політичних партіях, засобах масової інформації, громадських організаціях).

Працевлаштування: в освітніх, академічних і науково-дослідницьких закладах різної форми власності; в органах державної влади та місцевого самоврядування; в консалтингових та інформаційно-аналітичних інституціях; в друкованих та електронних засобах масової інформації, рекламних та PR-агенціях; у всеукраїнських і міжнародних організаціях, метою яких є розвиток демократії та розбудова громадянського суспільства; у закладах соціокультурної сфери (бібліотеки, музеї), громадських організаціях, політичних партіях.

Для вступу на бюджет необхідно надати результати НМТ і мотиваційний лист, для вступу на контракт достатньо мотиваційного листа. Закінчення прийому заяв 23 серпня до 18.00. 

Інформація за тел. +380669396119, 380504430684

Контакти приймальної комісії: Facebook: @prijom.stu.cn.ua

в Instagram: https://instagram.com/admissions_board_cnut...

у Telegram: t.me/love_chnut

Вся інформація щодо вступу розміщена на сайті Чернігівської політехніки у розділі

https://cpnu.cn.ua/vstup-do-universytetu/

Якщо маєте питання, телефонуйте:

(0462) 665-201, 665-200

+380680687260,

     За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

                                                                                                                       культури та туризму Киїнської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь