Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чернігівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки проводяться заходи з військово-професійної орієнтації молоді і агітації щодо отримання військової освіти.

Дата: 26.02.2024 15:29
Кількість переглядів: 105

Фото без описуФото без опису

23 лютого 2024 року військовослужбовці відділення рекрутингу та комплектування Чернігівського районного ТЦК та СП разом з представником Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» майором Володимиром СІНЬКО зустрілися з учнями 7-го, 10-го та 11-го класів Киїнського ліцею імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради. В ході насиченої та цікавої бесіди представники наголосили насамперед про переваги навчання у закладах фахової передвищої освіти, вищих військових навчальних закладах України та умови вступу, про перспективи підготовки фахівців військових спеціальностей у системі вищих військових навчальних закладів та військових коледжів сержантського складу. Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з військовою кар’єрою та офіцерським званням, пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів, в яких можливо отримати додатково до військової ще й цивільну спеціальність.

Перевагою вищих військових навчальних закладів сьогодні лишається те, що навчання проводиться за найвищими державними стандартами та є безкоштовним.

За додатковою інформацією можна звернутися до

Чернігівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки

за номером телефону 0677254996, (0462) 676022 або за адресою:

м. Чернігів, проспект Перемоги, б. 141

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь