Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обмін досвідом з громадами Запорізької області

Дата: 20.05.2024 14:16
Кількість переглядів: 159

16 травня 2024 року до Киїнської громади завітали з робочою поїздкою гості з Запорізької області. Ця подія "Обмінна поїздка для чотирьох громад Запорізької області" створена ГО Спільно HUB за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства». В ході зустрічі були розкрити питання:

1. Залучення позабюджетних коштів та взаємодія з донорами (виступав сільський голова Андрій ГОЛОВАЧ)

2. Програма відновлення (етапи реалізації програми комплексного відновлення в Киїнській громаді доповідач Віктор НІКІТЕНКО та Тетяна ПОПОВА)

3. Меморіалізація подій, вшанування героїв - це питання влучно було розкрито в Чернігівському історичному музеї імені Василя Тарновського. Леся Світловська та Світлана Землянська представили гостям з Запорізької області музейну експозицію "Я вам цей борг ніколи не залишу ..." та "рашизм-фашизм". Виставка створена на основі свідчень очевидців, серед яких і представники Киїнської громади. Експозиція про громади навколо Чернігова, які найбільше постраждали під час активної фази бойових дій на Чернігівщині у лютому – квітні 2022 р. Дуже важко згадувати ті страшні події дворічної давнини, адже війна зачепила кожну родину, у нас у всіх свої історії війни. Але і не говорити ми не можемо.

4. Громадянська активність (згуртованність) доповідала Марія МЕНЬОК - голова громадської організації "Жінки за розвиток". В ході розповіді представлено один з проєктів, який реалізується на території громади це "Алея пам'яті".

Можливість обміну досвідом між діяльністю громад безспірно забезпечує грамотний підхід до планування майбутнього та прогресу громади, сприяє розвитку її економіки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь