Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з питань захисту прав дитини

Дата: 29.05.2024 13:47
Кількість переглядів: 214

29 травня начальником служби у справах дітей, Оксаною БУЛАХ проведене засідання Комісії з питань захисту прав дитини, на порядку денному розглядалось питанням неналежного виконання батьківських обов’язків матір’ю, наслідком чого є асоціальна поведінка її малолітньої дитини в школі та інших громадських місцях. Ніна ШОЛОХ, директор Киїнського ліцею ім. Костянтина Светенка, повідомила членам комісії, що занепокоєна поведінкою хлопчика та безвідповідальним відношенням батьків до його шкільного життя.

В засіданні комісії взяв участь дільничний офіцер поліції Микола БОЙКО, який попередив матір про відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов’язків та фахівець із соціальної роботи ЦНСП Михайло-Коцюбинської селищної ради, Інна ГУТНИК, яка постійно надає родині соціальні послуги з метою підвищення батьківського потенціалу батьків.  Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму, Віталія АРТЮХ рекомендувала активізувати роботу шкільного психолога з учнем і його батьками та розглянути можливість надати послугу соціального супроводу фахівцем із соціальної роботи.    

                     За інформацією служби у справах дітей Киїнської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь