Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Збереження ресурсів та комфорт в навчальному середовищі»

Дата: 26.12.2023 16:04
Кількість переглядів: 102

 Проєкт «Збереження ресурсів та комфорт в навчальному середовищі» у рамках виконання проєкту «Комплексна програма гуманітарного реагування для біженців та ВПО, які постраждали від кризи в Україні», який фінансується донором Християнська допомога (Christian Aid) за адмініструванням Чернігівської обласної громадської організаціїї "Відродження нації"

Шановні мешканці громади!

Ми раді повідомити про успішне завершення проєкту «Збереження ресурсів та комфорт в навчальному середовищі» у Киїнському ліцеї ім. Костянтина Светенка. Цей проєкт був ініційований  працівниками ОМС, за підтримки Чернігівської обласної громадської організації «Відродження нації», і мав на меті створення комфортних умов для навчання наших дітей.

Метою проєкту було покращення кліматичних умов у ліцеї шляхом встановлення терморегулюючих кранів на радіаторах системи опалення. Це дало можливість підтримувати оптимальну температуру в класах, зменшуючи надмірне споживання енергії та знижуючи викиди СО2 в атмосферу.

Завдяки проєкту, в ліцеї було встановлено терморегулятори, що створило комфортніші умови для навчання. Варто відзначити, що на реалізацію цього проєкту не було витрачено коштів з місцевого бюджету – всі витрати покривалися за рахунок благодійної допомоги.

Ми щиро дякуємо всім партнерам та благодійникам за їхню підтримку та внесок у цей проєкт. Разом ми робимо важливі кроки до покращення умов навчання та екологічного майбутнього для наших дітей.

Дякуємо за вашу увагу та підтримку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь