A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлений перелік пунктів та центрів вакцинації

Оновлений перелік пунктів та центрів вакцинації

Українські медики не тільки рятують наших героїв-захисників, а й продовжують турбуватись про кожного з нас щодня, приймаючи пологи в лікарнях та укриттях, консультуючи в клініках і онлайн з будь-якої точки країни та допомагаючи тим, хто цього потребує. Зараз, як ніколи, кожен потрібен країні здоровим та готовим працювати на тому фронті, на якому він принесе найбільше користі для нашої перемоги. Потурбуйтесь про себе, адже хвороби нікуди не зникли. Вакцинуйтесь за графіком та пам'ятайте про щеплення від COVID-19. Захистіть себе, щоб підтримати країну! Якщо у вашому населеному пункті є безпечний доступ до пунктів та центрів вакцинації — зверніться туди, щоб отримати щеплення. Перелік пунктів та центрів за посиланням: https://bit.ly/vaccinationpoints Бережіть себе та рідних!

20:01 05.07.2022

ФССУ продовжує фінансувати страхові виплати потерпілим на окупованих територіях

ФССУ продовжує фінансувати страхові виплати потерпілим на окупованих територіях

Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати щомісячні страхові виплати для тисяч потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях. На цьому наголосили під час робочої зустрічі представників соціального партнерства у правлінні Фонду і виконавчої дирекції ФССУ.

19:41 05.07.2022

До уваги споживачів газу!

До уваги споживачів газу!

Незалежно від того, чи змінився ваш постачальник газу, розподіл (доставку) газу продовжує здійснювати компанія АТ «Чернігівгаз», яка є єдиним оператором газорозподільних мереж на території Чернігівської області. «Чернігівгаз» як оператор ГРМ виконує всі свої ліцензійні зобов‘язання – фахівці компанії проводять щоденне обслуговування мереж;  ремонти та заміну обладнання, газопроводів на сучасні і надійні; відновлення мереж, пошкоджених внаслідок бойових дій; підготовку до опалювального сезону; повірку та заміну лічильників і облік газу; забезпечують цілодобову роботу аварійної служби 104; виконують роботи з приєднання до газорозподільних мереж та пуску газу.

19:47 30.06.2022

Увага! Оголошення!

Увага! Оголошення!

30 червня 2022 року з 9.30 до 11.30 в приміщенні Киїнської сільської ради (с. Киїнка, вул. Перемоги, 30) відбудеться прийом громадян, що потребують надання безоплатної правової допомоги (правова інформація, консультації і роз'яснення з правових питань (земельне, цивільне, сімейне, житлове, спадкове, трудове, пенсійне тощо законодавство), прийняття відповідних звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги (написання позовних заяв, представництво інтересів осіб в судах).

12:58 28.06.2022

Як і кому передавати показники газових лічильників?

Як і кому передавати показники газових лічильників?

На початку червня стало відомо, що держава змінила всім побутовим споживачам постачальника газу. Відповідне рішення ухвалило Міністерство енергетики України. З 1 травня їх автоматично переведено до газопостачальної компанії «Нафтогаз», яку визначено «постачальником останньої надії» (ПОН)  відповідно до розпорядження КМУ №917-р від 22.07.2020р. 

13:44 24.06.2022

Фонд соціального страхування України відновлює направлення українців на реабілітаційне та санаторно-курортне лікування

Фонд соціального страхування України відновлює направлення українців на реабілітаційне та санаторно-курортне лікування

Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.

14:05 23.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь