A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як захиститись від нападу безпритульних собак

Як захиститись від нападу безпритульних собак

Останнім часом у сільській місцевості та в умовах міста збільшився ризик зустріти агресивних собак. Багато людей постраждали від укусів розлючених тварин. Особливо непокоїть те, що більша частина потерпілих – діти.

15:13 19.10.2019

Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих

Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих

        З метою забезпечення надання послуг з психологічної підтримки та відновлення здоров’я учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції, членів їх родин та сімей загиблих воїнів, рішенням обласної ради від 4 жовтня 2018 року №1-15/VII, на базі майнового комплексу колишньої лікарні залізничників, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, провулок Вокзальний, 1, створена комунальна установа «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради.

16:07 17.10.2019

Про часткове відшкодування

Про часткове відшкодування

З метою підтримки місцевих товаровиробників, до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням сьомої сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання від 20.12.2016 № 6-7/VII (із змінами і доповненнями) (далі – Програма), було внесено зміни, а саме: доповнено розділом 4.6. «Підтримка місцевих товаровиробників» та затверджено Порядок часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (додаток 3 до Програми).

16:34 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь