A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Військовий оркестр навчального центру Державної спеціальної служби транспорту дав концерт у Киїнці

Військовий оркестр навчального центру Державної спеціальної служби транспорту дав концерт у Киїнці

21 червня, у селі Киїнка  відбулося справжнє шоу. Сьогодні з цікавою та насиченою концертною програмою виступав Військовий оркестр навчального центру Державної спеціальної служби транспорту під керівництвом військового диригента полковника Миколи Смаля. Насолодитися музикою прийшло чимало жителів села і попри надзвичайно сонячну погоду глядачі активно аплодували і тепло зустрічали кожен твір.

20:34 21.06.2023

Щодо участі громадськості в роботі комісії з „єВідновлення”

Щодо участі громадськості в роботі комісії з „єВідновлення”

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги „єВідновлення”» рішенням виконавчого комітету № 121 від 17.05.2023 року була створена Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Киїнської сільської ради (далі – Комісія) та затверджений її склад (додається).

13:03 15.06.2023

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів ліцеїв Киїнської громади "Рух - це здорово!"

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів ліцеїв Киїнської громади "Рух - це здорово!"

З метою формування здорового способу життя підростаючого покоління,  залучення учнівської молоді до рухової активності і популяризації регулярних занять фізичною культурою та спортом в рамках святкування Дня захисту дітей 14 червня на базі Киїнського ліцею Костянтина Светенка був проведений Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів ліцеїв громади "Рух - це здорово!".

13:39 14.06.2023

У Шестовиці відбувся концерт Військового оркестру

У Шестовиці відбувся концерт Військового оркестру

Сьогодні, 7 червня, у селі Шестовиця відбувся концерт Військового оркестру навчального центру Державної спеціальної служби транспорту під керівництвом військового диригента полковника Миколи Смаля.

16:16 07.06.2023

Міжнародний День захисту дітей

Міжнародний День захисту дітей

Традиційно в Киїнському ліцеї імені Костянтина Светенка відбулися спільні з Киїнською публічною бібліотекою заходи до Міжнародного дня захисту дітей. Під час свята діти 1-5 класів декламували вірші про літо, відповідали на запитання вікторини «З якої української народної казки герой», відгадували загадки, складали піраміду казок, ознайомлювалися з книжковими виставками «Україна наша рідна», «Українські письменники дітям». Кращих знавців казок було нагороджено книгами. Потім діти та батьки долучилися до  конкурсу  малюнків на асфальті. Далі дітлахи гралися на дитячому майданчику. А завершилися заходи Святом піци в класних колективах.

18:31 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь