Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Хто має право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Хто має право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Право на отримання статусу має дитина, а також особа, яка на час воєнних дій, збройних конфліктів, збройної агресії російської федерації (з 24.02.2022 – 03.04.2022) не досягла 18 років (повноліття), і в результаті:

12:14 12.07.2023

Відзначення свята Івана Купала «Ой на Івана, ой на Купала»

Відзначення свята Івана Купала «Ой на Івана, ой на Купала»

7 липня 2023 р. у с. Павлівка Киїнської сільської ради відбувся захід до відзначення свята Івана Купала «Ой на Івана, ой на Купала». Працівники культури та учасники художньої самодіяльності громади підготували цікаву розважальну програму для дітей та гостів: плели віночки, варили куліш під дощем, розважали та частували солодощами всіх учасників. Атмосфера свята була пронизана особливостями обрядів, традицій святкування українцями дня Івана Купала. Дякуємо Аллі Пархоменко, Катерині Пархоменко, Марії Нікітенко-Павленко, Ніні Черевко, Надії Хоменко, Вові Хоменку, Володимиру Головненку, Сергію Кулику, ГО "Єдність Добра" - Чернігів, і всім, хто прийшов на святкування 

14:38 10.07.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ!

ПОВІДОМЛЕННЯ!

В зв’язку з надходженням листа від 07 липня 2023  від  ФОП Солошенко  С.Г., який є розробником проекту містобудівної документації, переносяться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 6,0000 га, кадастровий номер 7425589700:03:000:5653, яка розташована на території Шестовицького старостинського округу за межами с. Шестовиця в адміністративних межах Киїнської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з земель «01.03 для ведення особистого селянського господарства» на землі «11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», визначення містобудівних умов та обмежень земельної ділянки та будівництва підприємства з комплектації промислових виробів.», які повинні були відбутися 07 липня 2023  о 16.00 за адресою с. Шестовиця вул. Перемоги, 40 в приміщенні Будинку культури,  так як на даний час не встановлено конкретне місце захоронення тварин, що передбачалось протоколом від 26.06.2023 рок. 

09:49 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь