A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Послуги для ветеранів війни та членів їх сімей

Послуги для ветеранів війни та членів їх сімей

В Центрі надання адміністративних послуг Киїнської сільської ради стартував соціально важливий проєкт «Адмінсервіс «Ветеран» орієнтований на допомогу ветеранам війни, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

11:22 26.03.2024

Щодо роботи ДПІ!

Щодо роботи ДПІ!

Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що з 25 березня 2024 року  Семенівська  ДПІ тимчасово не працює через пошкодження приміщення інспекції внаслідок ворожого обстрілу.

14:19 25.03.2024

Рішення виконавчого комітету № 434

Рішення виконавчого комітету № 434

Рішення виконавчого комітету Киїнської сільської ради від 20 березня 2024 року № 434 "Про встановлення тарифу на послугу з управління змінними побутовими відходами (збирання, перевезення та видалення побутових відходів) для споживачів, які зареєстровані, проживають та проводять свою діяльність на території Киїнської громади"

14:02 21.03.2024

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки

Чернігівське районне управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки і внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки». Постановою № 690 визначено, що функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цією постановою. Відповідно до пункту 21 Порядку, оператор протягом 60 календарних днів повторно проводить ідентифікацію відповідно до вимог цього Порядку також і у разі внесення змін до чинних або прийняття нових нормативноправових актів у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, у разі, коли це стосується порядку проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки або впливає на її результати. Таким чином, з 07 жовтня 2023 року ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки проводиться виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: (http://e.dsns.gov.ua).

16:54 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь