A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення Дня захисника та захисниці України

29 вересня 2023 р. у актовому залі Трисвятськослобідського ліцею імені Наталії Александрової відбувся Концерт до відзначення Дня захисника та захисниці України. Працівниками закладів «Центр дозвілля молоді» та Павлівського будинку культури Киїнської сільської ради було організовано патріотичну програму: говорили та співали як про давніх козаків, так і про наших славетних Захисників України, які мужньо боронять українські кордони, читали вірші. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських Воїнів, полеглих у боях за Вітчизну.

10:45 02.10.2023

Готовність сімей з дітьми до осінньо-зимового періоду

      27 вересня поточного року, за дорученням сільського голови Киїнської сільської ради Андрія Головача проведене обстеження умов проживання сімей, що опинились в складних життєвих обставинах та сімей в яких виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування з метою готовності їх до осінньо-зимового періоду та опалювального сезону.

10:49 28.09.2023

Офіційна позиція МОН щодо обмежень на відвідування дитячих закладів без щеплень проти кору

Україні загрожує спалах кору – одного з найзаразніших вірусних захворювань, яке може стати причиною дитячої смертності через тяжкий перебіг. Захворювання небезпечне своїми ускладненнями, які призводять до вушної інфекції, запалення легень та мозку.

16:14 26.09.2023

Безбар'єрність

Безбар’єрність – загальний підхід до формування та впровадження державної політики, щоб забезпечити безперешкодний доступ всіх груп населення до різних сфер життєдіяльності.  «Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім.», – наголошує перша леді України Олена Зеленська. «Під безбар’єрністю ми розуміємо відсутність перепон для людини будь-якої статі, віку, в будь-якому стані – перепон для розвитку, освіти, роботи, комфортного життя»

16:13 26.09.2023

Зустріч голови Чернігівської районної організації ветеранів з ветеранами та пенсіонерами села Шестовиця

25 вересня у Шестовицькому будинку культури відбулася зустріч голови Чернігівської районної організації ветеранів Анатолія Скуратовича з ветеранами та пенсіонерами села Шестовиця. На питання жителів села відповідали спеціалісти соціальних служб району, представники ГУ ПФУ в Чернігівській області, спілкувалися з юристом.

15:37 25.09.2023

Відкриття меморіальної дошки на честь Наталії Іванівни Александрової у с. Трисвятська Слобода

21 вересня на будівлі Трисвятськослобідського ліцею імені Наталії Александрової відкрили меморіальну дошку на честь колишньої директорки школи, Відмінника освіти України, організаторки будівництва всіх шкільних приміщень, депутата Чернігівської районної ради 8-ми скликань Наталії Іванівни Александрової.

14:52 22.09.2023

Вшанування пам’яті воїнів-односельців та жертв нацизму, які загинули під час Другої світової війни

21 вересня, у день 80-тої річниці вигнання нацистських окупантів з Чернігівщини, відбулося вшанування пам’яті та покладання квітів до братських могил воїнів-односельців та жертв нацизму, які загинули під час Другої світової війни, а саме:

16:18 21.09.2023

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Киїнська сільська рада просить заповнити анкети, які створені з метою збору та аналізу інформації що буде взята за основу при розробці Програми комплексного відновлення Киїнської територіальної громади, для  ліквідації негативних наслідків, отриманих в результаті збройної агресії проти України, відбудови зруйнованих та/або пошкоджених об’єктів критичної інфраструктури, соціальної інфраструктури, об’єктів житлового та громадського призначення, повернення в регіон внутрішньо переміщених осіб та біженців, створення сприятливих умов для діяльності всіх суб'єктів господарювання у період до 2027 року.

08:44 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь