A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про ризик розповсюдження інфекційної хвороби - легіонельозу

Про ризик розповсюдження інфекційної хвороби - легіонельозу

За повідомленням інституту імені Р. Коха (Франція) після зняття карантинних заходів та відкриття готелів, спортивних споруд і басейнів можливе підвищення ризику розповсюдження легіонельозу (хвороби легіонерів).

10:51 24.06.2020

Адаптивний карантин до 31 липня 2020 року

Адаптивний карантин до 31 липня 2020 року

17 червня Уряд ухвалив рішення продовжити дію адаптивного карантину до 31 липня. Прем’єр-міністр ще раз наголосив на необхідності дотримання соціальної дистанції, гігієни та носіння масок і повідомив про оновлені протиепідемічні заходи. Зокрема, заборонятиметься перебування в громадських будівлях та транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, а в транспорті заборонятиметься перевезення пасажирів в кількості більше, ніж передбачено місць для сидіння. Також, за повідомленням Прем’єр-міністра, були оновлені механізми, за якими в регіонах зі значним поширенням COVID-19 може відбуватись посилення карантинних обмежень, зокрема, щодо: проведення спортивних, культурних, релігійних та інших масових заходів; діяльності закладів, які надають послуги з розміщення; роботи метрополітену; перевезення пасажирів у всіх видах сполучень; відвідування закладів дошкільної освіти; роботи культурних закладів, фітнесцентрів та спортзалів; діяльності закладів харчування. «Регіоном зі значним поширенням COVID-19» вважатиметься регіон, в якому наявна одна з наступних ознак: (1) завантаженість ліжок становить понад 50%; (2) середня кількість ПЛР1 - та ІФА2 -тестувань становить менш ніж 24 на 100 тис. населення протягом останніх 7 днів; (3) коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 понад 11%; (4) показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 більш ніж 8 випадків на 100 тис. населення. 6 червня Головний державний санітарний лікар України прийняв додаткові тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів: • під час проведення культурно-мистецьких заходів (Постанова № 35); • в закладах, що надають послуги з розміщення на період карантину (Постанова № 36).

14:18 22.06.2020

Постанова головного державного санітарног лікаря України від 02.06.2020 року № 32

Постанова головного державного санітарног лікаря України від 02.06.2020 року № 32

"Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних хаходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв'язку  з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)"

16:40 17.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь