Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Європи

З Днем Європи

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента «Про День Європи».

15:34 13.05.2020

До Дня Європи

До Дня Європи

День Європи. Історія і традиції свята миру і єдності  70 років тому міністр закордонних справ Франції Роберт Шуман запропонував підписати декларацію про об'єднання промисловості Франції та Західної Німеччини для їх розвитку в майбутньому. Саме тому в Європейському Союзі свято також відомий як День Декларації Шумана. З цієї декларації почалося створення Європейського об'єднання вугілля і сталі, яке стало основою Європейського Союзу. Свято День Європи разом з прапором, гімном і валютою є символом зміцнення єдності серед країн ЄС. В цей день у багатьох країнах проводять святкові та освітні заходи про Європейський Союз. Велика частина заходів проходить в Бельгії, де знаходиться штаб-квартира ЄС. Також в цей день на великих площах великих міст влаштовують концерти за участю відомих музикантів і пропонують спробувати автентичну їжу європейських країн. В Україні на офіційному рівні День Європи відзначають в третю суботу травня. У 2020 році свято припадає на 16 травня. Пропонуємо переглянути відео  та  інформаційні матеріали за посиланнями:  · цікаві факти про Євросоюз · Євроінтеграційний портал. Інфографіка та освітні матеріали  · Розважально-пізнавальна книжка для школярів "Відкрий для себе Європу" ЯК ВИНИК ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ ЯК ВЛАШТОВАНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ ПРЕДСТАВНИЦТВО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ В УКРАЇНІ Символи ЄС Пісня "Європа" - Тетяна Піскарьова Пісня "Європа і Україна" - Катерина Бужинська

08:55 13.05.2020

Про забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей

Про забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей

З метою забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей, а також для осіб, які були звільнені з роботи і зареєструвались в центрі зайнятості як безробітні, Урядомприйнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми” від 22.04.2020 № 329 (далі – Постанова № 329).

15:32 12.05.2020

Новини Пенсійного фонду

Новини Пенсійного фонду

Пенсійний фонду України почав виплачувати проіндексовані пенсії На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій з 1 травня. Виплата проіндексованих пенсій буде проводиться з 4 травня 2020 року у встановлені пенсіонерам дати виплат шляхом зарахування на рахунки в банках або через АТ «Укрпошта». 

12:26 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь