A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

Реалізація проєкту спрямованого на попередження зловживання наркотиками серед дітей та молоді

У Киїнській територіальній громаді громадська організація «Центр профілактики «Вибір» спільно з кафедрою соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Навчально-наукового інституту психології та соціальної роботи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, за підтримки Управління ООН з питань наркотиків та злочинності, розпочали реалізацію проєкту «Підсилення спроможності територіальних громад Чернігівської області в попередженні зловживання наркотиками серед дітей та молоді». Зазначений проєкт передбачає проведення профілактичної програми  «Вибір-5» в Киїнському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради.

13:47:06 03.02.2022

Апробація тестових завдань з англійської мови

28 січня на базі Трисвятськослобідського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Киїнської сільської ради відбулася апробація тестових завдань ЗНО з англійської мови. Завдання виконали 15 випускників закладу. 

11:59:43 01.02.2022

Підсумки конкурсу малюнків "Новорічне тигреня"

21 січня у Киїнському опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Костянтина Светенка відбулося урочисте вручення грамот і призів переможцям та учасникам конкурсу дитячого малюнку "Новорічне тигреня", який було організовано комунальним закладом "Центр дозвілля молоді" Киїнської сільської ради за підтримки сільського голови Киїнської сільської ради.

11:36:49 21.01.2022

До уваги випускників!

Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошує на навчання випускників закладів загальної середньої освіти.  У 2022 році здійснюється набір осіб з повною загальною середньою освітою до зазначеного вище закладу освіти за денною формою навчання. Загальний термін навчання – 4 роки. Випускникам присвоюється військове звання «лейтенант» та видається диплом Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». На факультет озброєння та військової техніки передбачається набір осіб жіночої статі. Додаткову інформацію щодо особливостей вступу до зазначеного інституту в 2022 році можна отримати, звернувшись до районного військового комісаріату за місцем реєстрації або за телефоном 093-000-72-28.

11:15:20 13.01.2022

Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

10 січня на базі Киїнського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка було проведено І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

16:27:12 10.01.2022

Солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

Напередодні Дня Святого Миколая солодкі подарунки з побажанням здоров’я, радісних, щасливих подій від наших меценатів ТОВ «Сівер Грейн» в особі директора Юрія Михайловича Пилипенка отримали учні Киїнського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка та діти з села Шестовиця.

15:12:00 20.12.2021

Футбольний турнір серед дітей

На честь Дня Святого Миколая 19 грудня в Михайлокоцюбинській ТГ пройшов футбольний турнір серед дітей 2010-2011 р.н., який вже традиційно організувала ДЮСШ ФСТ "Колос".

09:39:29 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь