A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

Якими будуть вступні випробування у 2023 році

Під час брифінгу Міністра освіти і науки України  було представлено модель вступу, яка дасть змогу забезпечити організацію і проведення вступної кампанії у 2023 році. 

11:44:20 23.01.2023

Стартує перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

23 січня 2023 року розпочинається перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Цьогоріч конкурс проводиться в таких номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

11:24:20 23.01.2023

Урочисте відкриття кабінету психологічного розвантаження у Киїнському ліцеї імені Костянтина Светенка

Наприкінці грудня у Киїнському ліцеї імені Костянтина Светенка відбулося свято - відкриття кімнати психологічного розвантаження. Цей проєкт був реалізований завдяки Чернігівському клубу Сороптиміст Інтернешнл та дасть можливість реабілітувати дитячу психіку, яка постраждала під час бомбардувань і потребує відновлення, як і сам кабінет. Організація намагалися зробити все необхідне для відновлення кабінету, наповнення його всім необхідним задля комфорту, зручності, щоб заходячи до нього учні відчували затишок, атмосферу спокою і миру.

18:26:09 06.01.2023

Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям

Міністерство соціальної політики інформує, що Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям». Брошура містить інформацію про порядок дій для оформлення інвалідності дитині, види допомог та підтримки, на які має право дитина з інвалідністю, та порядок їх отримання, інклюзивну освіту, а також рекомендації щодо батьківської підтримки дитини, облаштування домашнього та освітнього простору тощо.

09:40:35 15.12.2022

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану. Якщо ж чогось не знають, то чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту. Чат-бот доступний у Telegram (https://t.me/voby2_bot)

11:08:41 14.12.2022

Діти передали захисникам смаколики, окопні свічки та листівки

Учні Трисвятськослобідського ліцею Киїнської сільської ради привітали Захисників нашої громади з Днем Збройних Сил України. Власноруч зробили смаколики з патріотичними написами, а також намалювали листівки з побажаннями.

12:22:49 06.12.2022

З Днем Збройних Сил України!

Сьогодні для кожного українця надважливе свято – День Збройних Сил України. Захисники та захисниці стали справжнім щитом, який оберігає нас від ворога, показує міць та силу нашої держави.

09:00:40 06.12.2022

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

20:57:14 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь