A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

Тренінг: «Подолання стресового стану мешканців громади»

 06 квітня поточного року за сприянням Чернігівської обласної громадської організації «Відродження нації», на базі Киїнського ліцею імені Костянтина Светенка проведений навчальний тренінг «Подолання стресового стану мешканців громади». В заході взяли участь психологи, педагогічні працівники, вихователі, медики, працівники соціальної сфери – всі ті хто має відношення до роботи з дітьми.

08:35:52 07.04.2023

Відбувся семінар із питань розбудови системи якості освіти у закладах освіти

29 березня, за участі фахівців Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області, на базі Киїнського ліцею імені Костянтина Светенка для освітян Киїнської громади відбувся семінар із питань розбудови системи якості освіти у закладах освіти.

18:05:36 29.03.2023

Поради для безпеки в Інтернеті

Зловмисники постійно намагаються отримати несанкціонований доступ до Вашого персонального комп’ютеру, комунікатору або планшету, щоб викрасти Ваші персональні дані. Шкідливе програмне забезпечення, спам та фішинг-загрози, що найчастіше зустрічаються CERT-UA. Ці 10 правил — простий спосіб вберегтися від перелічених загроз.

23:03:22 09.03.2023

У 2023 учні 11-х класів звільняються від складання ДПА, Вступники складатимуть НМТ

Сьогодні, 23 лютого 2023 року, Верховна Рада України прийняла урядовий проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2023 року».

10:06:22 23.02.2023

Вітаємо переможницю місцевого етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

З метою підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня культури в Україні проведений ІІ (місцевий) етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти громади в номінації «Образотворче мистецтво», що проходить під гаслом «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!», відповідно до Положення у форматі, безпечному для учасників у період дії воєнного стану. Конкурсні роботи присвячені Збройним силам України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України. 

15:08:30 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь