A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

У Міністерстві освіти розповіли про впровадження сервісів на території України, що дозволяють навчатися в умовах відсутності електрики

Протягом останнього часу росія посилено обстрілює об'єкти енергетичної інфраструктури України. Що призводить до ускладнення організації та проведення навчального процесу. 

13:48:53 31.10.2022

Вступна кампанія 2023 року може пройти за результатами НМТ

Міністерство освіти та науки готує два варіанти проведення вступної кампанії та конкурсного відбору вступників — за результатами традиційного ЗНО або оновленого варіанту національного мультипредметного тесту.

14:25:39 19.10.2022

Як мають працювати заклади освіти у разі повітряної тривоги, що почалася до навчання

У Міністерстві освіти і науки України розробили алгоритм дій, яким мають користуватися учні шкіл, батьки, вчителі та адміністрації закладів освіти у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога!» вранці перед початком освітнього процесу.

14:21:47 19.10.2022

З Днем захисників і захисниць України!

         Відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 «Про День захисників та захисниць України» щорічно волелюбиві, свідомі та незламні українці відзначають це свято – великий день великих захисників. Також свято має дещо іншу – релігійну та історичну ґенезу: християни грецького обряду святкують день Покрови Пресвятої Богородиці, а також вся Україна відзначає День українського козацтва.

08:00:19 14.10.2022

Полк Азов - Янголи Маріуполя

З метою вшанування пам’яті мужніх захисників незалежності й територіальної цілісності України,  в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України, нагадуємо всім співгромадянам про подвиг військовослужбовців підрозділу «Азов» , які до останнього обороняли місто Маріуполь, носили один шеврон, підставляли братнє плече, і загинули, виборюючи для українців вільне незалежне життя.    Найвища ступінь самопожертви - віддати життя за Батьківщину, битися до кінця - девіз “азовців”.

16:28:37 13.10.2022

Онлайн-марафон «Голоси боротьби»

14 жовтня до Дня захисників і захисниць України та 80-ї річниці створення Української повстанської армії відбудеться п’ятигодинний онлайн-марафон «Голоси боротьби».

16:25:49 13.10.2022

Отримали сучасні ноутбуки

Завдяки співпраці Міністерства освіти та науки України з міжнародними партнерами, заклади освіти Киїнської сільської ради отримали чергову партію сучасної комп’ютерної техніки у кількості 5 одиниць.

12:48:03 11.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь