A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

ЗНО-2022: на що варто звернути увагу вступникам під час підготовки до тестування

Український центр оцінювання якості освіти затвердив характеристики сертифікаційних робіт, критерії оцінювання завдань відкритої форми та схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання. Така інформація від #УЦОЯО допоможе майбутнім учасникам підготуватися до проходження #ЗНО 2022 року. Зокрема, у характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета зазначено структуру тесту, кількість та типи завдань, наведено схему нарахування тестових балів і кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Крім того, зазначено час, відведений на його виконання. Загалом структура тестів з більшості предметів залишилася незмінною. Водночас зміни стосуватимуться тесту ЗНО з математики. Зокрема, тест профільного рівня з математики відтепер міститиме 32 завдання замість 34. Також буде скорочений час на роботу над тестом з 210 до 180 хвилин. Незначних змін зазнала й структура тесту з хімії, який у 2022 році складатиметься з 50 завдань замість 52. Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року №696, від 20 грудня 2018 року №1426, від 04 грудня 2019 року №1513. Докладне ознайомлення з інформацією, яка подана у характеристиці сертифікаційної роботи, допоможе раціонально розподілити час для виконання її завдань та виробити власну стратегію ефективної роботи під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Ознайомитись зі схемами нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт ЗНО: https://vse.ee/bdzm Також чудово підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання допоможе тренажер підготовки до ЗНО від «Всеосвіти». Це сучасний онлайн-сервіс, який не лише перевіряє теоретичні знання, а й допомагає набути практичних навичок. Регулярні заняття з тренажером натренують розум, пам'ять та допоможуть позбутися страху перед тестуванням.  

08:24:49 03.11.2021

Відкриття "Активного парку"

29 жовтня 2021 року на території Киїнського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради відбулося відкриття Активного парку за програмою президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України», на якому були присутні сільський голова Киїнської сільської ради Андрій Сергійович Головач та заступник сільського  голови – Віктор Володимирович Нікітенко. Саме завдяки фінансовому сприянню керівництва Киїнської сільської ради й було облаштовано спортивний майданчик під «Активний парк». Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку. Парк містить п’ять необхідних елементів інфраструктури: «шведську» стінку, комплекс турніків та гімнастичних брусів, лавки для виконання динамічних вправ, вільний простір для занять фітнесом та координаційну лінію. Кожен із цих елементів позначений QR-кодом з можливістю переходу на спеціальний сайт з відеоуроками. Це дозволяє кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

11:39:13 29.10.2021

Операція "Обеліск"

День визволення України від нацистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. З нагоди свята учні Киїнського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради взяли участь в операції "Обеліск" (прибрали пам'ятні могили та поклали квіти визволителям).

14:10:47 28.10.2021

Всеукраїнський день бібліотеки

30 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, у Павлівському Будинку культури відбулася зустріч бібліотекарів, працівників культури та освітян з представниками Українського інституту національної пам’яті Сергієм Бутком і Сергієм Горобцем. Вони розповіли про плюси роботи з електронними книгами, які потребують популяризації серед населення та ділилися дуже цікавими фактами з історії.

16:04:11 30.09.2021

Акція «Подаруй бібліотеці книгу!»

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Киїнської сільської ради спільно з сільськими бібліотеками-філіями Киїнської сільської ради започаткували акцію «Подаруй бібліотеці книгу!» приурочену до цього свята.

12:02:17 28.09.2021

День фізичної культури і спорту!

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, з метою популяризації здорового способу життя, 9 вересня на базі Киїнського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Костянтина Светенка відбулося спортивне свято. Організаторами даного дійства стали відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Киїнської сільської ради, голова громадської організації ФСК «Колос» Ігор Хамко, головний організатор спортивних змагань у Чернігівському районі та людина, яка висвітлює спортивні події нашого краю Сергій Горобець, вчителі фізичної культури.

16:58:28 20.09.2021

Всесвітній день прибирання

17 вересня 2021року в закладі освіти оголошено "World Cleanup Day" або "Екологічний день" з нагоди Всесвітнього дня прибирання (18 вересня).  

16:30:06 17.09.2021

Вакцинація від COVID-19

З 06-08 вересня відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму ще раз було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед освітян громади з приводу вакцинації від COVID-19.

15:33:49 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь