A A A K K K
для людей із порушенням зору
Киїнська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Структура

1 грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (01 грудня ) у закладах освіти Киїнської сільської ради були проведені інформаційно-просвітницькі заходи: години спілкування, перегляд тематичних соціальних відеороликів, виставка стіннівок та науково-інформаційної літератури – все це було направлено на формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих. Здобувачі освіти 10 класу Киїнського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Костянтина Светенка долучилися до акції " Серце людяності та розуміння".

10:54:34 01.12.2021

Cвітловідбивачі (флікери), відбивають світло від фар автомобілів і цим самим допомагають бути більш помітними на дорозі

З настанням осені на вулиці починає швидко вечоріти і школярі часто повертаються додому зі школи в сутінках або, навіть, у темну пору доби. Сутінки і темний одяг роблять пішоходів та велосипедистів практично невидимими для автомобілістів та інших учасників дорожнього руху.

16:04:25 30.11.2021

Безкоштовний освітній проєкт, який спрямований на підтримку молоді в підготовці до ЗНО

Інформуємо про запровадження Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого безкоштовного освітнього проєкту, який спрямований на підтримку молоді в підготовці до ЗНО.

15:58:42 30.11.2021

Участь у ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсі учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка

З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчої обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти 27 листопада у закладах загальної середньої освіти Киїнської сільської ради було проведено ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка.

15:51:45 29.11.2021

Вітаємо ювіляра!

22 листопада відсвяткував своє 80-річчя шанований житель села Шестовиця Киїнської громади Олександр Васильович Шестак.

14:55:16 25.11.2021

Вітаємо переможця!

З 18 по 21 листопада в місті Чернігів проходили Всеукраїнські змагання "Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків и юніорів".  Кращі спортсмени отримали спеціальні нагороди від заслуженого тренера України з кікбоксингу Андрія Кужельного. Так спеціальні призи «За волю до перемоги» здобув Савченко Кирило учень 8-Б класу Киїнського опорного ЗЗСО імені Костянтина Светенка Киїнської сільської ради, вихованець ДЮСШ «Колос». Вітаємо переможця та бажаємо нових звершень і перемог!

16:13:19 22.11.2021

Нові ноутбуки для закладів освіти

Киїнський відділ освіти, одним з перших в області, отримав ноутбуки для закладів загальної середньої освіти Киїнської територіальної громади.

08:50:30 10.11.2021

Вітаємо з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!  Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Наша земля завжди була щедрою на таланти. І сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Ваш творчий внесок у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності! Нехай це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

08:00:05 09.11.2021

Всеукраїнський радіодиктант

9 листопада з нагоди Дня української писемності та мови відбудеться 21-й традиційний радіодиктант національнї єдності. Автором та читачем диктанту у цьому році стане відомий український письменник Юрій Андрухович. Як приєднатися до написання диктанту? О 10.00 трансляція диктанту розпочнеться одразу на декількох платформах: на загальнонаціональному телеканалі UA:Перший; на ютуб-каналі UA:Перший; на фейсбук-сторінках Суспільне мовлення; на хвилях Українського радіо та Радіо Культура; на ютуб-каналі та фейсбук-сторінках Українське радіо та Радіо Культура. Якщо ви бажаєте відправити ваш диктант на перевірку, то для надсилання роботи у вас буде одна доба. Диктанти прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свій диктант можна надіслати за адресою rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть. Текст диктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11:00. Більше про умови участі ви можете прочитати за сторінкою XХI Радіодиктант національної єдності Щорічний Всеукраїнський флешмоб з написання диктанту до Дня української писемності та мови відбувається вже традиційно. За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

16:00:45 08.11.2021

Графік проведення ЗНО-2022

Наказом Міністерства освіти і науки України від 2 листопада 2021 року № 1166 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.

08:27:06 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь